TRÅDLÖS UPPKOPPLING

Novo Duo har både ANT+ och BLE som gör att du fritt kan välja Android, IOS eller andra enheter som Apple TV för din uppkoppling. Novo Duo har stöd för både FE-C och FTMS -protokollen (Fitness Equipment Controls för ANT+ samt Fitness Machine Service för BLE).

Välj att mäta i vevparti eller svänghjul

Med Novo Duo är det även möjligt att välja om kraften skall mätas i vevpartiet (som på en vanlig cykel) eller i svänghjulet (Monark-Watt som relaterar till forskning). Detta bestäms av en inställning kallad cykelkonstant som går att ställa via ett program.

Novo Duo är standard på de flesta av våra cyklar i dagsläget.

*Beräkning på acceleration av svänghjulet (flywheel inertia) finns sedan tidigare på Monarks modeller för anaeroba tester. Dessa beräkningar har vetenskapligt stöd och bygger på lagen om tröghetsmoment där det krävs ett visst vridmoment för att öka rotationen av svänghjulet. Denna beräkning används t.ex. vid en spurt för att öka rotationen på svänghjulet ytterligare. Effekten kommer således vara högre då det krävs mer energi att skapa en ökad acceleration av svänghjulet.

BESTÄLL
Uppgradering

För 828 och LT2

BESTÄLL DITT UPPGRADERINGSKIT HÄR. EFTER LAGD ORDER KOMMER DU ATT FÅ ETT MAIL MED ORDERBEKRÄFTELSE OCH BETALNINGSINSTRUKTIONER FRÅN OSS.

KÖPET ÄR INTE BINDANDE FÖRRÄN DU FÅTT ETT ORDERNUMMER FRÅN OSS.


HAR DU FUNDERINGAR KRING PRODUKTEN ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS.

7 995 sek ink moms (frakt tillkommer)

Monark Exercise AB | Kroons väg 1, 78633 Vansbro, Sweden | monarkexercise.se | info@monarkexercise.se  

Copyright: © 2023 Monark Exercise AB - All Rights Reserved